Akredytacje PLK

Zgodnie postanowieniami Zarządu PLK w zakresie zasad współpracy z mediami na sezon 2017/2018 udział przedstawicieli mediów w meczach PLK rozgrywanych w krośnieńskiej hali będzie możliwy jedynie dla osób posiadających akredytacje medialne. Akredytacje są wydawane w trzech typach:

·         PRASA - obejmująca media pisane, radia, internet, reporterów TV itp.;

·         TV - dla osób korzystających podczas meczu z kamer;

·         FOTO - dla fotoreporterów.

Akredytacje mają charakter imienny i będą zawierać następujące dane: imię i nazwisko przedstawiciela mediów, nazwę organizacji (redakcji), typ akredytacji. Akredytacje będą wydawane na cały sezon. Jedynie na zasadzie szczególnego wyjątku klub może wydać nieakredytowanemu na stałe przedstawicielowi mediów akredytację jednorazową, umożliwiającą wstęp na mecz oraz dostęp na miejsca prasowe i konferencję prasową.

Pliki do pobrania:

REGULAMIN AKREDYTACJI MEDIALNYCH PLK SA NA SEZON 2017/2018

ZASADY WSPÓŁPRACY Z MEDIAMI na sezon 2017/2018

Przedstawiciele mediów zainteresowanych uzyskaniem akredytacji proszeni są o uzupełnienie poniższego formularza oraz przesłanie zdjęcia dowodowego w formacie jpg (wymiary 4,5 X 6,5 cm; rozdzielczość min. 300 dpi; pliki z zdjęciem proszę podpisać nazwiskiem osoby) na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Przedstawiciele mediów którzy posiadali akredytację w poprzednim sezonie i nie chcą zmieniać fotografii, nie muszą jej przesyłać ponownie.

FORMULARZ AKREDYTACYJNY 2017/2018

O sposobie i terminie odbioru akredytacji poinformujemy drogą e-mailową. Akredytacje będą przekazywane po podpisaniu regulaminu "Akredytacji medialnych PLK 2017/2018".

NIEPRZEKRACZALNY TERMIN, DO KTÓREGO NALEŻY PRZESŁAĆ WNIOSEK O WYDANIE AKREDYTACJI TO 15.09.2017

Kontakt z Media Managerem:

Hubert Kotarski

tel. 502-730-719